ZİNCİR MARKETLERDE GIDA GÜVENLİĞİ DENETİMİ
Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipler, son günlerde vatandaşlardan gelen 'fahiş fiyatlar konusundaki' şikayetlerin artması üzerine zincir marketlere yönelik denetimlerini artırdı.
Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Korkuteli'nde bulunan zincir marketlerde gıda güvenliği fiyat ve hijyen denetimi yaptı.
Zincir marketlerde çeşitli ürün kalemlerinde fahiş fiyatlar uygulandığı, reyon ve kasa fiyatları arasında farklılıklar olduğunu yönündeki şikayetlerin artması üzerine, İl Tarım ve Orman ekipleri denetimlerine hız verdi. Çalışmalarda '6502 sayılı kanun gereği' etiket, satıştan kaçınma, raf ve kasa fiyat farkı denetimleri yapılırken; aykırılık tespit edilmesi durumunda yasal işlem gerçekleştirilerek, konu Ticaret İl Müdürlüğü'ne iletiliyor. Alo 153 hattı üzerinden gelen şikayetler ile de ilgili anlık denetimler gerçekleştiriyor.
Denetimlerin hız kesmeden süreceği bildirildi.

Benzer Haberler
SABAH NAMAZI BULUŞMASINA KORKUTELİ'Lİ VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
07 GENÇLİK KORKUTELİLİLER TRABZONSPOR DEPLASMANINDA
BAŞKAN CARAN’DAN BAŞKAN TÜTÜNCÜ’YE ZİYARET
81 KİŞİLİK İŞ İÇİN 151 BAŞVURU
ÇOCUKLARIN YÜREĞİNE “MERHABA” DEYİN!
ANTALYA VE MUĞLA İÇİN ‘ZİRAİ DON’ UYARISI
Güneş paneli hırsızlık zanlısı tutuklandı
KÜÇÜKKÖY MAHALLE HALKINDAN 61 ÜNİTE KAN BAĞIŞI